Trettioandra Inlägget - Vet inte vad jag vill!?

21/3-2010

Bojour, tout le monde!

Shoo, på er som fortfarande läser min blogg, fast jag typ inte bloggar på bajs länge! Men nu tänkte jag skriva ett sånt dära långt inlägg som ingen orkar läsa klart men jag vill ändå få de skrivet! ;)

Idag (20/3) så har jag bara varit till Örebro å hälsat på min moster å så blev de lite shopping på Marieberg. Kom hem på kvällen å då blev de såklart Körslaget. Sen blev de datorn och jag sitter ju här än! :O

Men tänkte mer blogga om lite tankar å så....
Ihelgen så har jag funderat mycket på livet, och jag har kommit fram till vissa slutsatser, och dessa är:

Jag är rädd förframtiden, eftersom jag inte kan kontrollera den!
Jag är lycklig!
Jag är inte rädd för att dö!
Jag saknar de mesta från förra året å några år tillbaka!
Jag vet inte vad jag vill...

Ena dagen är allt på topp och man känner sig ännu lyckligare än vad man är, dagen efter då har man en sån dära "dålig dag" då allt är kasst.... Jag har även börjat bli stressad och jag märker det själv.

Jag längtar tillbaka till för ett år sedan, allt var så bra då. Man hade inga bekymmer, man bara lät allt vara som de var. Man klagade på skolan, åt salladen på buffén, satt ute i vårsolen och köpte glass. Några timmar senare efter att Gertrud sagt till oss att vi var dom värsta på 35-år, så var man hemma. Jag kollade på disneychannel och åt lite mellanmål innan jag började med läxorna, sen vid 6-7 tiden så ropade någon att maten var klar och då åt jag innan jag kollade på nått tv-program som t.ex. bygglov, uggly betty, grey's eller semester svenskar. Sängen efter de, å sen upp på morgonen där på för att göra samma sak igen!

Nu känns det såhär. Jag vaknar (oftast trött), duschar å fixar mig innan de blir frukost. Går (springer) till skolan, har inte speciellt kul mer än på franskan, hotellektionerna och på kökskunskapen. Efter skolan blir de oftast att dra hem till Nicole eller hon kommer till mig, sen käkar vi lite. Efter de pluggar jag och sen vid 9 tiden orkar jag inte mer så jag lägger mig och sover. Gör samma sak som ovan fast Nicole och jag inte hittar på något för jag ska till sjukgymnasten direkt efter skolan.

Det känns bra men ändå inte...

Saknar, alla från skinnsberg och STS.
Hur kan man älska något man hatar så mycket? Älskar man något som man hatar? Och hatar jag ens skinnsberg och STS? Nej, jag älskar dom!

ÅÅÅÅÅÅRRRRHHHHH! Jag vet ingenting just nu!!! :'(

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bara för att så kommer lite musikförslag här nedan:

The Verve - Bitter Sweet Symphony
Academy Allstars - Don't Look Back In Anger
The La's - There She Goes
The Beach Boys - God Only Knows
Take That - Patience
Robyn - Be Mine
Pink - Family Portrait

ENJOY!


//Christoffer//

Trettioförsta Inlägget - snö !#"%¤?

18/3-2010

Bonjour, tout le monde!

Nu var de dags igen, snö. Kan de inte bara säga PANG och sen är all äcklig snö borta! Jag vill ha vår!
Sitter vid datorn, pluggar franska samtidigt som jag snackar med folks. Längtar som f*n till stockholmshelgen, shit vad jag sakanr alla. Måste dessutom erkänna att jag inte kommer hinna med alla, och alla kommer inte vara där! :(
Men som tur e så har jag å Agnes bestämt att vi ska ha en "mini" semester med hyrcyklar och picknick! :) Längtar som f*n efter de också!! <3

Jag sitter vid datorn å pluggar franska som sagt var, jag har inte gjort så mycket idag. Fixat de sista med mammas present, städat och pluggat... Känns som att plugget kommer ta hela natten men snart ger jag upp för sängen, de är ju trots allt en dag i morogn också! ;) Blir en ledig helg nu ialla fall. Har typ nyss planerat in lördagen för att käka glass med Neah i Skinnsberg! :) 

Orkar inte blogga mer! Men vi hörs å ses!

//Christoffer// 

Trettionde Inlägget - VÅR I LUFTEN!

15/3-2010

Bonjour, tout le monde!

Nu har de gått över en vecka sedan förra inlägget, så de börjar väl bli dags igen! ;)  Tänker inte skriva så mkt. Mer än att jag lever, jag har inte haft tid att blogga och jag har blivit en riktigt pensionär! ;)

De sista ska jag förklara, jag fick hem de oragekuvertet inehållande ens statliga pension, jag har börjat gå hos en sjukgymnast 2 gånger i veckan och jag har börjat att gå promenader! :P Pensionärs varning eller? :O Men de e kul i alla fall och jag blir ju pigg å frisk av dom två sist nämda! :P

Nu måste jag dra för jag har tid hos sjukgymnasten klockan 15.15.  Men jag bloggar mer imorr! :)

C Ya! 

//Christoffer//


Tjugonionde Inlägget - Hejsan hoppsan!

5/3-2010

Bonjour, tout le monde!

Tänkte bara säg till alla er läsare (om jag har några). Kommentarer gillar vi!! :D
Det här e min blogg, jag tycker och tänker som jag vill här och i verkliga livet, sån e jag! :)
Gillar ni de inte så, behöver ni inte läsa min blogg! Jag tvingar er inte ialla fall!

//Christoffer//

Tjugoåttonde Inlägget - livet

1/3-2010

Bonsoir, tout le monde!
En liten läxa om livet bara, eftersom jag är självisk!

LÄR DIG LIVETS SVÅRA GÅTA ÄLSKA GLÖMMA OCH FÖRLÅTA!


//Christoffer//


RSS 2.0