Trettiofjärde Inlägget - Done!

17/4-2010

Bonjour, tout le monde!

Nu är de dags igen för lite snack från petitmoi. Tänkte bara resumera (göra allt mycket längre än de igentligen skulle vara) veckan som gått lite... 

Måndag: Skolan var som vanlig, extra roligt att börja igen efter lovet! Utvecklingssamtal, hade jag också, allt ser ut att ordna sig, så sorry ni i Leksand men de ser ut som att ni får dras med mig ytterligare 2 år! Skulle lämna in cykeln på lagning men de gick inte så bra, för de var fullt på verkstaden. Så Nicole å jag begav oss mot Torget för att försöka "sälja" lite produkter, som varje människa köper. För de e helt vanliga saker som Solvenskthavssalt, Spansk Olivolja, Balsamvinäger från Ungern och Fransk Olivtvål. Det kan ni ju alla gissa hur de slutade, de blev en glass.... å snack på parkbänken, sen bar de av mot Nicole å på vägen dit sa jag åt henne att jag tyckte att ljused vid dammen var jätte fint så vi åkte dit å fotade, bilder lägger hon väl ut på fejjan snart! (:

Tisdag: Hade vi öppet, så de var köket för min del, MEN DET VAR SISTA GÅNGEN PÅ ETT HALVÅR!!!! Efter skolan blev de sjukgymnasten å sen senare på kvällen tittade Nicole förbi å vi åkte å köpte glass! YAMIIE!

Onsdag: Sov morgon och sen engelska, har börjat få lite panik eftersom vi snart är klara med kursen Engelska A och jag har jätte mycket som jag måste lämna in om några veckor å jag ligger rejält efter med typ allt! :O Inte så bra... Men ialla fall, jag gillade svenska lektionen för de blev mitt favorit område TURISM och RESOR och vi fick in en bra diskussion också! (: Sen blev de teori idrott, där vi lärde oss om stress, den dåliga och de bra stressen. Efter den otroligt roliga Idrott och Hälsa lektion blev de glass med Mimmi och Elin. Åkte hem till Elin å kollade in hennes lägenhet efter glassen å sen kom Nicole hem till mig. Vi snackade lite om Torsdagen.

Torsdag: Jag blev allas hatobjekt eftersom Anneli vår hotellärare skulle vara på guidning med 3:orna så fick jag ta ansvaret för att se till att alla gjorde en uppgift och att närvaron togs, så när en del kom mellan 10min och 1 timma försent å dom såg att jag rapporterade de så blev dom ju allt annat än muntra! Men rätt ska vara rätt å så är det. Efter skolan åkte jag till Mora för att köpa skor, men de fanns inge där, och jag blev ju lite "vilsen" i mitt huvud, eller hur Nicole? "Att hitta i Mora är ju som att hitta i en Tants väska" - Citat av Nicole Köhlmark HR1H9 Leksands Gymnasium.

Fredag: Jag var bitter enlig "vissa", och de ville jag också. Skolan flöt på och allt annat, tills de kom upp att Nationella Provet i Engelskan skulle flyttas å de var de ena med de andra... -.-'
Men jag tog de sena tåget hem för mina päron hämtade mig i Avesta. Kom hem slut som jag var efter dagen och landade framför tv:n.

Lördag: Vaknade otroligt sent, (ialla fall för att vara Christoffer) klockan halv 11, sen gick jag upp och började plugga... Sen har de bara blivit plugg´, tv och datorn i dag...

Dagens -Att göra lista- 
Engelskan
Franskan
Alla matteuppgifter
Turismen

som ni ser blev de inte riktigt lika mcyket gjort som jag hoppades på, men jag slipper matten i veckan så jag kan nog fixa allt ändå! :)
Pratade med lite folks idag och jag saknar dom så sjukt mycket...
Jag hatar att inte kunna ha allting precis som förr....
Jag hatar att växa upp och jag hatar att jag inte klara av detta.
Där emot så älskar jag att alla är olika. Jag älskar att jag fick chansen att träffa alla och jag älskar att jag håller på att uppfylla min dröm.

Dagens låtar:
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar dig - Håkan Hellström
17 år - Veronica Maggio
God only knows - The Beach Boys
It takes a fool to remain sane - The Ark


Trettiotredje Inlägget - det var ett tag sedan....

8/4-2010

Bonjour, tout le monde!

Nu ska jag inte ursäkta mig som alla andra för att jag inte bloggat på ett tag, eller säga saker om att jag ska bli bättre å så, bla, bla, bla.... Jag har faktiskt ett liv, som jag lever och jag bloggar när jag vill! :)

Nu kommer ialla fall en massa nytt...
Sen sist har jag varit å hälsat på syrran i Sandviken, träffad dom underbara STS folksen, men dock så kunde inte så många komma och jag kunde inte gå på Dantes föreställning! :(
Men dom som jag träffade var underbart kul att träffa!

Den 2/4-2010 blev jag ett år äldre, så nu är de bara 359 dagar kvar tills man blir 18! :)
Kan berätta lite av de jag fick. Det blev en otroligt snygg brödrost som e GRÖN från OBH Nordica, pengar, kläder, en as snygg Adidas väska, slikepottar å en cd med franska klassiker! :) Jätte trevligt!

TACK TILL ALLA SOM GRATTADE!

Jag hade små kusinerna här under den helgen å sen jobbade jag på Söndagen.
Efter jobbet åkte jag hem för att byta kläder, sen blev till å sätta sig i en bil för en 4timmars bilresa ner till Jönköping. Pappa skulle på nån bilmässa, mamma och jag följde med för att ha en liten "mimi" semester.
På måndagen gick mamma å jag till badhuset å simmade 1km, sen blev de en promenad och lunch på stående fot. Sen gick vi till hotell gymmet å gymmade lite. Blev en god middag (jag åt musslor bland annat) och så blev de glass till efterrätt! YJAUM!! Sängen blev de sen.
Tisdagen blev till att gå upp tidigt för att springa 30min nere i gymmet. Sen blev de en härlig frukost. Efter den åkte vi in till stan för att shoppa, men tror ni att jag hittade de jag skulle ha eller? :O Nej, istället blev de ett par nya serveringsbyxor till jobbet! Så nu måste Nicole och jag åka till Mora och köpa converse till mig! :P
Onsdagen spenderades på jobbet och likaså denna dag! :P

Igår fick jag även min deklaration och den preliminära gymnasieintagningen och jag blev intagen i Fagersta på GI. Men nu tror jag inte att de är de jag vill... Men jag kan ju ändra mig snabbt, tur som de e ska jag ha utvecklingssamtal på måndag så då kan jag bestämma mig om de blir till att stanna eller inte, men de verkar ju så nu.

Jobbet idag gick jätte bra, och jag ska jobbar imorgon också. Efter jobbet idag läste jag inte mig lite på vad de är för organisation/nätverk min skola är med i och de visade sig att det är hela 54 skolor i Frankrike som också är medlemar och de fanns en skola i Dinard som ligger typ 3 Mil från St Malo och dit vill jag. Så nu ska jag kämpa för att dom ska fixa ett sammarbete med en skola (helst den i Dinard) så jag kan få åka på utbyte dit! :D Jag är så sjukt GLAD!! 
Imorgon ska jag träffa dom underbara, Frida och Linnéa. Vi ska nog käka glass och bara umgås, om ni visste vad jag saknar Skinnsberg, de trodde man inte... Men shittispommesfrittis vad kul de ska bli att träffa dom!!
Helgen kommer att spenderas med jobb, men shit vad de är kul! :) Sen på lördag ska jag nog träffa Joanna! :)
Sen blir de Leksand på söndag kväll, och jag har bara kök nästa vecka sen blir de inget mer kök på hela våren!!! :D WIIIIIIEEEEE!!!!! :D

Nu orkar ni inte läsa mer å jag vet inte vad jag ska skriva för att jag vill hellre leka med Neah på msn, vi snackar spanglisch, och franglisch! ;) Så har jag återupplivat hennes mobil också! :P Men tack å hej för mig, btw så kommer lite låtar som jag gillar upp här typ om nån/några timmar, men ingen läser detta innan dom kommer, men då fick ni en förklaring på varför dom kommer i ett separat inlägge! ;)

//Christoffer//

RSS 2.0